luni, 13 martie 2017

NU INTODEAUNA DRAGOSTEA ÎNVINGE

Nu întotdeauna dragostea învinge. Nu întotdeauna emoțiile sincere sunt peste impresiile de moment.  Deși multe situații sunt complexe și variază de la o relație la alta,totuși nu voi înțelege niciodată, femeia care își părăsește, soțul, iubitul  deși încă îl iubește și el o adoră.
Nu zic că asta e bine sau e rău. Vă zic ce văd. Vă puteți supăra sau indigna pe acest fapt. Soția, iubita  nu e proprietatea bărbaților, înțeleg perfect  acest lucru. . Sufletul ei nu e proprietata ta. Trebuie să-l meriți, în fiecare zi, în fiecare moment. Îl câștigi în primul rând cu prezența ta, cu faptul că ești viu. Trebuie să simtă asta. Vrea să vorbească cu tine despre ce contează pentru ea și să simtă că o asculți. Nu să dai din cap politicos.
Vrea s-o simți. Nu vrea îmbrățișare lejeră sau sex rapid. Vrea să-ți simtă pasiunea. Poți să-ți simți propria pasiune? Poți să i-o arăți? Nu doar pasiunea pentru ea sau sex, ci pasiunea de a fi în viață. O ai? E cel mai atractiv lucru pe care-l poți avea.
Dar, când  ca  bărbat faci aceste lucruri, zi de  zi, clipă de clipă de ce meriți să  treci prin  purgatoriu despărțiri?
Pentru că  uneori  ești  mai  dur un pic,ești pentru ca ești bărbat. Compensezi  acea aparentă  duritate
cu ,, n" dovezi de iubire..
Înțeleg că uneori femeile pleacă pentru că bărbatul lor nu e prezent.Lucrează, joacă fotbal, merge la cârciumă sau jocuri video, se uită la TV, pescuiește… și așa mai departe.
Dar când bărbatul vrea  în  fiecare clipă să  fie  cu ea, să-i  vorbească  povestească, să  o iubescă...
Oare o sufocă  cu prea multă  dragoste ?
Cum poate părăsi o femeie pe bărbatul care îi spune ei când îl întreabă:
- Ce faci?
- Privesc in  sufletul tău, vreau  să  te văd mai bine, vreau să te  cunosc mai bine, ii răspunde el.
Şi ești  sincer  când  spui toate  aceste lucruri.
Când fac asta, ele se simt teribil. Simt că pierd o parte din tot ce reprezintă dragostea. Și totuși o fac. Își adună curajul și resursele și o fac.
DE CE ?, DE  CE, FAC ACEST LUCRU ?

13 Martie 2017 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu