luni, 25 aprilie 2016

GÂNDURI ÎN PRAG DE SEARĂ


Am  trecut în viața ca orișice  om, prin momente bune și prin clipe mai puțin faste. Indiferent prin câte am trecut mi s-a demonstrat că ,in timp ,toate s-au așezat, că viața nu trece cu  vederea niciodată greșelile făcute cu voie sau din ignoranță. Dar, viața oferă mereu a doua,chiar și a treia șansă .
Totuși, desi suntem mici, ni se permite să avem și uneori sa ne îndeplinim vise mari.
Cu pasi marunti, în timp, putem ajunge la fel de departe ca în  visele noastre.
Uneori, o vorba nu are valoarea unui gest, că deși poți iubi de mai multe ori, nu poți iubi niciodată la fel, că fiecare om pe care îl întâlnești scoate din tine lucuri de care poate ca nu erai conștient.
Niciodată amintirile nu iti vorțin de cald,nici de frig și nici măcar de iubit. Vine o vreme când o poza nu îți mai este de ajuns.
Uneori în viața, indiferent cât de amare sau fierbinți îți sunt lacrimile există oameni dispuși să ți le șteargă .Niciodată  nu poți să cazi atât de jos încât să nu mai poți să te ridici.
La un moment dat,  trebuie să renunți să te plangi că lucrurile nu au ieșit așa cum îți doreai și să te apuci să construiesti temelii solide chiar și pe nisipuri mișcătoare, atâta timp cât îndrăznești și îți dorești cu adevărat, cu siguranta poți reuși ...
O seară plăcută vă doresc tuturor oamenilor cu sufletul frumos !
  Aveți grijă de voi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu